Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MENÜ
Ár:
63.590 Ft (50.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ESS Crossbow 3LS védőszemüveg - fekete átlátszó/füstszürke/sárga

Ár:
63.590 Ft (50.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 740-0387
  • ESS-től megszokott torzításmentes kép
  • Védett a belső párásodás és a külső karcolódás ellen
  • Szabványok: OSHA, ANSI Z87.1-2010, CE EN 166, MIL-PRF-32432
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2024. november 20.
Szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 636
Gyártó: ESS

Leírás

CrossBow 3LS készlet
A Crossbow® APEL szemüvegkészlet egy Crossbow® vázzal rendelkezik és két lencsével (átlátszó, füstszürke és Hi-Def sárga).

Amikor kipróbálja a Crossbow®-t, rájön, hogy nem hasonlít más ballisztikus szemvédőhöz. Tapasztalja meg a Crossbow Tri-Tech Fit ™ vázon egy illeszkedő, nulla nyomásponttal ellátott keret található. Az Advanced Clear Zone ™ és FlowCoat technológiának köszönhetően a lencséket úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a belső párásodást és megakadályozza a külső karcolódást. Torzításmentes ESSOPTICS ™ az ESS-től megszokott torzításmentes képet nyújtja. A DedBolt ™ lencsezárja a lencsék gyors cserélhetősége mellett, sziklaszilárd tartást is biztosít.

Az ESS Crossbow megfelel az alábbi előírásoknak és szabványoknak:

  • Az Egyesült Államok szövetségi OSHA
  • ANSI Z87.1-2010
  • CE EN 166
  • MIL-PRF-32432

A dobozban:

  • 1db fekete Crossbow® váz
  • 1db füstszürke üveg 
  • 1db fekete rugalmas rögzítő heveder
  • 1db átlátszó üveg
  • 1db Hi-Def sárga
  • 1db Cipzáras MOLLE kemény tok

 

Az ESS a világ legtartósabb védőszemüvegeinek gyártását tűzte ki célul. Legyen szó a katonaságról, mentőszolgálatokról, rendőrökről vagy a mindennapok hőseiről. Akik az ESS mellett teszik le voksukat, nem érhetik be kevesebbel, így az ESS ballisztikai védőszemüvegek sem. A gyakorlatias kialakítású,magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékek így kielégítik a legextrémebb felhasználók igényeit is, szolgálatban és azon kívül.

Az ESS fejlesztéseit aktív szolgálatot teljesítő hivatásosok tapasztalatain alapszik, melyeket gondosan megvizsgálnak, majd az élet valós kihívásai előtt tesztelik a végeredményt. Így lehetséges hogy minden ESS szemüveg bizonyította alkalmasságát valós harci szituációkban, a lehető legellenségesebb körülmények között is. Az ESS minden védőszemüvege eléri, vagy túlteljesíti az Egyesült Államok Hadseregének, illetve az általa megkövetelt ANSI Z87.1-2010 szabvány követelményeit, emellett minden ESS szemüveglencse 100% UVA és UVB szűrő tulajdonsággal bír, teljesen torzításmentes, karcálló és párásodás gátló bevonattal rendelkezik. Ezen tényeket ismerve nem meglepő, hogy az ESS szemüvegeit a világ számos hadserege rendszeresítette már védőfelszerelésként, emellett sportlövők, kiképzők és oktatók is előszeretettel használják termékeiket.

Az 1998ban alakult ESS (Eye Safety Systems, Inc.) a világ egyik vezető szemvédelemre specializálódott gyártója, mely különös figyelmet fordít a katonai, rendvédelmi és más hivatásos (tűzoltók, különleges mentőalakulatok) dolgozók, valamint a lövészet és a lövészsportok szerelmesei körében fellépő felszerelésigények kielégítésére. Jelenleg az ESS az Egyesült Államok Tengerészgyalogságának egyetlen hivatalosan beszerzési forrása védőszemüvegek terén, emellett az Amerikai Védelmi Erők egyik vezető beszállítója. Mára a felhasználók számára több mint 100 országban elérhetők az ESS termékei, mely mögé a cég büszkén állítja egyedülálló terméktámogatását és ügyfélszolgálatát.

Az ESS központja az idaho-i Hailey-ben, központi gyáregysége pedig a californiai Foothill Ranch-ben található. Ez utóbbi megfelel az ISO 9001:2008-as szabványnak.

Paraméterek

Védőfelszerelés típus Szemvédelem
ANSI Z87.1-2010
CE EN 166
USA MIL-PRF-32432A

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Villámgyors kiszállítás! Készleten lévő terméknél akár 1nap!
Hivatalos Magyar garancia! Minden termékre!
Biztonság és kényelmes Hitelesített online fizetés!
Hűségpont! Minden termékre!