Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MENÜ
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A Prohobby 2011-ben került először elő, boltvezetői vizsgafeladatként került terítékre, egy olyan hobbybolt kialakítása és megtervezése, ahol a hobby szerelmesei közösen alkotnak egy nagy specialista közösséget, és segítenék az érdeklődőket a kereskedelemben.

Majd 2019-ben kialakult az a társaság, ahol a jelenlegi bolt működését alkotó mag ötletelésbe fogott, és elkezdte feleleveníteni a régi terveket, és aktualizálni a jelenlegi elvárásoknak megfelelően a termék körök és kereskedelmi ügyintézés menetét. Az ötletelésekből üzletiterv, majd az üzleti tervből befektető bevonásával kész webáruház és bolt lett. Ahol a termékeket hivatalos versenyzők és fanatikus termék kedvelők és felhasználók válogatják össze, hogy segítsék a vásárlókat és a hobbyk további szerelmeseit a tökéletes döntés érdekében.

Heinrich Roland

Web Admin
mindent megoldó, hobby barkácsoló

Édesapám kivitelezésben dolgozik, tőle tanultam a pozitív szemléletet „old meg”. Szeretek mozogni, természetben lenni, jó kikapcsolódásnak tartok egy hegyi túrát akár gyalog akár kerékpárral, és ha netán mégse lenne elég, akkor irány az Airsoft pálya. 🤙

Horesnyi Gábor

Üzletvezető
kütyü fan, társasjáték mester

Gyerek korom óta érdekelnek az elektronikai cuccok, mindent szétszedtem, ami már nem működött (vagy éppen még működött  smiley) Imádok beszélgetni és társasági életet élni. Így a kereskedelem számomra nem csak egy munka hanem egy életforma is.

Szőke Buda

Termék menedzser
barkács fanatikus, airsoft és makett bolond

2018-2019-ben lettem hivatalosan is Magyarország ICS kapitánya, mellyel a márkát és a hobby népszerűsítését azóta is töretlenül végezzük immár bolt szinten. Persze a téli időkben elő kerül egy egy félkész makett szett azóta is.  smiley

Üzletünk