Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MENÜ
Ár:
22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WARHAMMER The Horus Heresy: Deredeo Dreadnought Anvilus Configuratn - figura

Ár:
22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)
Méretarány: M.A. nélkül
Menny.:db
Cikkszám: 99123001036
  • Hatalmas harci gép, először kapható műanyag kivitelben.
  • Ez az egység Warhammer 40 000 játékokban is használható.
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2024. október 15.
Szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 225
Gyártó: Games Workshop

Leírás

Készülj fel a járművek és az erődök szétzúzására, csak épp hogy be nem sózza a csatamezőket a félelmetesen erős Leviathan Siege Dreadnoughttal.

A mellkasra szerelt fegyverein felül ez a hatalmas gyalogos pusztító két darab közelharci ököllel van felszerelve – amelyek mindegyike ostromfúróként vagy ostromkaromként is felépíthető –, és brutális tűzerőt tud biztosíteni a küldetésnek, hogy bármit széttörjön, és mindent, amit ellenfeled szeret.

A tűzerő-fókuszú Praetorok azt tervezik, hogy felvesznek egy Leviathant, amely erős távolsági fegyvereket visel, amikor megérkezik, nem kell a lehetőségek hiányától tartaniuk. Ez a keret tartalmazza a két közelharci öklét a teljes Dreadnought készletből, amelyek mindegyike építhető ostromfúróként vagy ostromkörmökként a hűséges/áruló köszörülési/zúzási igényeihez, és nagyszerű módja annak, hogy fegyverlehetőségeket adjon a jövőbeni Leviathan Siege-hez. Dreadnoughtokat, akiket hozzáadhat a hadseregéhez.

  • Hatalmas harci gép, először kapható műanyag kivitelben.
  • Ez az egység Warhammer 40 000 játékokban is használható.

Prepare to sunder vehicles, smash fortresses, and do everything short of salting the fields with the awesomely powerful Leviathan Siege Dreadnought.

On top of its chest-mounted guns, this massive hunk of walking destruction comes equipped with two melee fists – each of which can be built as a siege drill or siege claw – and can shrug off brutal firepower on its quest to break apart anything and everything your opponent cherishes. 

Firepower-focused Praetors planning to pick up a Leviathan packing powerful ranged weapons when it arrives need not fear a lack of options, as the Close Combat Weapons Frame will also be available to order direct from the Games Workshop webstore. This frame includes the two melee fists from the full Dreadnought kit, which can each be built as siege drills or siege claws for all of your Loyalist/Traitor grinding/crushing needs, and is a great way to add weapon options to any future Leviathan Siege Dreadnoughts you might add to your army.

  • A massive war machine, available in plastic for the first time ever.
  • This unit can also be use in games of Warhammer 40,000.

Paraméterek

Anyaga Műanyag
Faj Space Marines
Kiegészítő Jármű
Világ Warhammer The Horus Heresy

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Villámgyors kiszállítás! Készleten lévő terméknél akár 1nap!
Hivatalos Magyar garancia! Minden termékre!
Biztonság és kényelmes Hitelesített online fizetés!
Hűségpont! Minden termékre!