Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MENÜ
Ár:
49.880 Ft (39.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Warhammer The Horus Heresy - Legiones Astartes: Battle group - Kezdődoboz

Ár:
49.880 Ft (39.276 Ft + ÁFA)
Méretarány: M.A. nélkül
Menny.:db
Cikkszám: 99123001040
  • Adj hozzá nagy sebességű nagy támogatást a Legiones Astartes seregeidhez
  • Pusztítsa el ellenfele páncélját a halálos gépágyúval, valamint egy válogatott extra fegyverrel
  • Gyors és kemény csapás - tökéletes támogatás a gyorscsapásos támadásokhoz
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2024. október 15.
Szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 499
Gyártó: Games Workshop

Leírás

A Sicaran az egyik legfejlettebb páncélozott egység a Legiones Astartes arzenáljában, egy gyorsan mozgó romboló tank, amelyet arra terveztek, hogy megelőzze az ellenséges alakulatokat, mielőtt szabadjára engedné a középtávú tűzerő elsöprő támadását. Bár alváza számos változatot támogat a Légiókban, a mag Sicaran harckocsi továbbra is sokoldalú kedvenc marad. A Héraklész-mintájú gyorsító gépágyúkkal felfegyverkezve nagy volumenű, nagy sebességű tűztámogatást biztosít, amely képes a gyalogságon és a járműveken egyaránt áthatolni – kifinomult érzékelői követik a gyorsan mozgó célpontokat, és pontosan meghatározzák az ellenséges páncélzat sebezhetőségeit.

Ez a többrészes műanyag készlet egy Sicaran Battle Tankot épít fel, egy nagy sebességű járművet, amely egy sor toronyra szerelt gyorsítóágyúval van felszerelve. A Sicaran egy hajótestre szerelt nehéz csavart, valamint egy pár sponson fegyvert is tartalmaz – választhatsz nehéz csavarokat, nehéz flamereket, lascannonokat vagy volkite culverineket. A készlet olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek a jármű csapra szerelt fegyverrel való frissítéséhez szükségesek – pusztító indító, nehéz csapás, nehéz lángoló, multimelta vagy öt konfigurációjú kombi fegyver (csavar, flamer, melta, plazma vagy volkit) – valamint egy keresőlámpa, egy vadász-gyilkos rakéta és olyan kozmetikai lehetőségek, mint a vonóhorgok, a dózerlapát, és választható Space Marine lövész, spotter vagy zárt nyílás.

The Sicaran is one of the most advanced armoured units in the arsenal of the Legiones Astartes, a fast-moving destroyer tank designed to outflank enemy formations before unleashing an overwhelming onslaught of mid-range firepower. Though its chassis supports a number of variants fielded throughout the Legions, the core Sicaran battle tank remains a versatile favourite. Armed with Herakles-pattern accelerator autocannons, it provides high-volume, high-velocity fire support that can rip through infantry and vehicles alike – its sophisticated sensors tracking swift-moving targets and pinpointing vulnerabilities in enemy armour.

This multipart plastic kit builds one Sicaran Battle Tank, a high-speed vehicle armed with a set of turret-mounted accelerator autocannons. The Sicaran also sports a hull-mounted heavy bolter, as well as a pair of sponson weapons – your choice of heavy bolters, heavy flamers, lascannons, or volkite culverins. The kit includes components to upgrade this vehicle with a pintle-mounted weapon – a havoc launcher, heavy bolter, heavy flamer, multi-melta, or a combi-weapon with five configurations (bolter, flamer, melta, plasma, or volkite) – as well as a searchlight, a hunter-killer missile, and cosmetic options such as towing hooks, a dozer blade, and a choice of a Space Marine gunner, spotter, or closed hatch.

Paraméterek

Anyaga Műanyag
Faj Space Marines
Kategória WarGame
Festést - ragasztást igényel Igen
Kiegészítő Kezdődoboz
Világ Warhammer The Horus Heresy

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Villámgyors kiszállítás! Készleten lévő terméknél akár 1nap!
Hivatalos Magyar garancia! Minden termékre!
Biztonság és kényelmes Hitelesített online fizetés!
Hűségpont! Minden termékre!